Golvläggning - Uppsala & Västmanland

Behöver du lägga nytt golv hemma eller i kontorslokalen? Vi utför professionell golvläggning.

Vi lägger ditt nya golv

Oavsett om du behöver lägga nytt golv i ditt hem eller på ditt företag i Uppsala och dess omnejd, kan vi hjälpa dig. Vi har erfarenhet och kunskap inom olika typer av golvinstallationer, från trägolv till kakel och klinker. Vi arbetar med de bästa materialen och teknikerna för att säkerställa att ditt golv blir starkt, hållbart och vackert. Vårt team av skickliga hantverkare är utbildade och certifierade för att utföra golvläggning på ett säkert och effektivt sätt. Vi arbetar också snabbt och noggrant för att minimera störningar i din vardag. Innan vi påbörjar arbetet med att lägga ditt nya golv kommer vi att diskutera dina önskemål och behov för att säkerställa att resultatet blir precis som du vill ha det. Vi ger också råd om underhåll och rengöring av ditt nya golv för att säkerställa dess hållbarhet och lång livslängd.

Förberedelser inför nya golvet

Innan det nya golvet läggs måste det gamla bort och ytan måste vara perfekt för att kunna lägga nytt golv. Våra tjänster inkluderar också avlägsnande av gamla golv och förberedelse av underlaget för det nya golvet. 

Golv av olika material

Vi är övertygade om att du kommer att vara nöjd med det arbete vi utför, oavsett om det rör sig om installation av trägolv, kakel eller klinker. Med Matteus Bygg kan du vara säker på att ditt nya golv blir starkt, hållbart och vackert.

Konsultation och råd

Vi tar reda på dina önskemål och behov inför golvläggningen så att arbetet blir precis som du vill ha det. Dessutom ger vi råd om rengöring av det nya golvet för att säkerställa dess livslängd.

Skicka offertförfrågan för golvläggning

Är golvet hemma slitet eller har ditt företag flyttat in i en ny lokal och behöver ett fräscht golv? Fyll i formuläret utförligt och berätta för oss om vad dina tankar är och hur vi kan hjälpa dig. Vi återkommer med en offert och information på det du söker så fort vi kan. Vill du ringa oss istället går det också bra. Varmt välkommen!

Skicka offertförfrågan