Köksrenovering Uppsala & Västmanland

Vi vet att köket är hjärtat i ditt hem, därav vikten att det är både funktionellt och estetiskt tilltalande. Låt oss renovera ditt kök så att det är precis som du vill ha det.

Låt oss renovera ditt kök

Vi förstår att köket är hjärtat i ditt hem och att det är viktigt att det är både funktionellt och estetiskt tilltalande. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar dina behov och önskemål. Våra erfarna och kunniga hantverkare tar hand om allt från planering till färdigställande av din köksrenovering. Vi använder oss av högkvalitativa material och moderna tekniker för att säkerställa att ditt kök blir både hållbart och vackert. Vi kan hjälpa dig med allt från att byta ut köksluckor och bänkskivor, installera nya vitvaror, förbättra belysningen och mycket mer. Vi kan också hjälpa dig att skapa en mer öppen planlösning eller utöka köket för att passa din familjs behov.

ROT-avdrag

Hos oss är du välkommen att använda ROT-avdrag. Dock behöver du säkerställa med Skatteverket att du har rätt till det och att du gärna meddelar oss detta på förhand. Mer om ROT-avdraget kan du läsa på Skatteverkets hemsida.

Köksluckor

Vill du ge ditt kök en ny och modern look utan att behöva genomföra en fullständig renovering? Då kan vi hjälpa dig att byta ut dina köksluckor. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa material, färger och stilar för att du ska kunna skapa det kök du alltid har drömt om. Våra erfarna hantverkare installerar dina nya köksluckor snabbt och effektivt, så att du kan njuta av ditt nya kök så snart som möjligt.

Bänkskivor

En ny bänkskiva kan göra en stor skillnad för ditt köks utseende och funktionalitet. Vi erbjuder ett brett utbud av material, inklusive granit, marmor, kvarts och laminat, och vi hjälper dig att hitta den perfekta bänkskivan för dina behov och önskemål. Vi tar hand om allt från mätning och skärning till installation för att säkerställa att din nya bänkskiva passar perfekt.

Vitvaror

Är det dags att byta ut dina gamla vitvaror mot nya, energisnåla alternativ? Matteus Bygg kan hjälpa dig att välja och installera de bästa vitvarorna för ditt kök. Vi samarbetar med ledande varumärken för att erbjuda högkvalitativa och energisnåla produkter som passar din budget och stil.

Skicka offertförfrågan för köksrenovering

Är köket trångt och gult efter all matlagning och oljespill? Vill du byta ut lådor och vitvaror? Fyll i formuläret utförligt och berätta för oss om vad dina tankar är och hur vi kan hjälpa dig. Vi återkommer med en offert och information på det du söker så fort vi kan. Vill du ringa oss istället går det också bra. Varmt välkommen!

Skicka offertförfrågan