Tillbyggnad & utbyggnad - din byggfirma i Uppsala

Bygga ut ditt hus? Kontakta Matteus Bygg i Uppsala för professionell hjälp. Vi är specialiserade på utbyggnader och tillbyggnader och har lång erfarenhet av att arbeta med både privatpersoner och företag. Vårt team av experter kan hjälpa dig att skapa mer utrymme och förbättra funktionaliteten i ditt hem eller företag.

Bygg ut ditt hus ut med oss

Om du funderar på att bygga ut ditt hus är Matteus Bygg det självklara valet i Uppsala. Vi är specialiserade på att skapa anpassade lösningar som motsvarar dina behov och önskemål. Vi tar hand om allt från planering och ritningar till byggande och färdigställande, så att du kan känna dig trygg i hela processen. Vi är experter på att bygga ut och tillbygga hus och erbjuder högkvalitativa resultat. Om du funderar på att bygga ut ditt hus kan vi hjälpa dig att skapa mer utrymme och öka funktionaliteten i ditt hem eller företag.

Högkvalitativa material

Vi strävar alltid efter att använda högkvalitativa material för att säkerställa lång hållbarhet. Att för överträffa dina förväntningar. Våra erfarna byggmästare och hantverkare tar hand om allt från grunden till taket och vi använder endast de bästa materialen på marknaden.

Vi hjälper dig med val av stil

Oavsett om du vill ha en modern tillbyggnad eller en klassisk stil som matchar ditt befintliga hus, kan vi hjälpa dig att förvandla dina drömmar till verklighet. Våra byggamästare har goda kunskaper inom olika stilar och kan förse dig med goda tips och råd.

Mer utrymme med utbyggnad

En tillbyggnad eller en utbyggnad är ett bra sätt att se till att utöka utrymmet i huset. Oavsett om det är ett nytt rum eller ett utökande av ett befintligt rum kan du vara säker på att vi hjälper dig med detta. 

Skicka offertförfrågan för utbyggnad & tillbyggnad

Är ditt hus i behov av en utbyggnad? Vill du utöka utrymmet i ett befintligt rum? Fyll i formuläret utförligt och berätta för oss om vad dina tankar är och hur vi kan hjälpa dig. Vi återkommer med en offert och information på det du söker så fort vi kan. Vill du ringa oss istället går det också bra. Varmt välkommen!

Skicka offertförfrågan