Takrenovering Uppsala & Västmanland

Renovering av taket är en av de viktigaste underhållsåtgärderna för huset Tack vare vår erfarenhet och expertis är Matteus Bygg din pålitliga partner när det gäller att renovera taket.

Låt oss renovera ditt tak

Renovering av taket är en av de viktigaste och mest kostsamma underhållsåtgärderna som kan göras på ditt hem. Tack vare vår erfarenhet och expertis är Matteus Bygg din pålitliga partner när det gäller att renovera taket. Vi är specialiserade på takrenovering och arbetar med de senaste teknikerna och materialen för att säkerställa att ditt tak är skyddat mot väder och vind i många år framöver. Vi erbjuder en omfattande takrenoveringstjänst som täcker allt från inspektion av taket till reparation av eventuella skador och installation av nya takmaterial. Våra professionella och kunniga takentreprenörer arbetar med högsta kvalitet och noggrannhet för att säkerställa att ditt tak renoveras på ett kostnadseffektivt och hållbart sätt.

Våra takentreprenörer är licensierade och försäkrade för att ge dig det bästa skyddet och tryggheten när vi arbetar med ditt tak.

Inspektion av taket

Innan vi börjar med takrenoveringen utför vi en grundlig inspektion av ditt tak för att fastställa eventuella skador eller problem. Vi kan hjälpa till med allt från reparation av trasiga takpannor och läckande tak till installation av nya takskivor och takisolering.

Takreparation

Vi kan hjälpa till med allt från reparation av trasiga takpannor och läckande tak till installation av nya takskivor och takisolering. Vårt mål är att ge dig det mest hållbara och effektiva taket som möjligt, samtidigt som vi möter dina specifika krav och önskemål.

Installation av takskivor och takisolering

Vi installerar nya takskivor och isolerar taket på nytt. Med detta slipper du läckande tak som kan leda till kostsamma skador som kan ta lång tid att reparera.

Skicka offertförfrågan för takrenovering

Läcker taket eller är det allmänt slitet? Fyll i formuläret utförligt och berätta för oss om vad dina tankar är och hur vi kan hjälpa dig. Vi återkommer med en offert och information på det du söker så fort vi kan. Vill du ringa oss istället går det också bra. Varmt välkommen!

Skicka offertförfrågan