Platsbyggda möbler - Snickare i Uppsala & Västmanland

Vi bygger möbler på plats, så att de uppfyller dina krav och passar in perfekt där den ska vara.

Vi bygger och monterar möbler på plats

Vi är stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar för dina specifika behov och önskemål när det gäller möbler till ditt hem eller kontor. Våra hängivna hantverkare har en bred erfarenhet av att bygga platsbyggda möbler, inklusive hyllor, garderober, skåp, bänkskivor, köksöar och mycket mer. Vi arbetar noggrant med varje projekt för att se till att det uppfyller dina krav och passar perfekt in i ditt hem eller arbetsplats. Vi ser fram emot att arbeta med dig för att skapa en unik och personlig möbel som passar perfekt in i ditt hem eller kontor. På Matteus Bygg kan du lita på att du får högkvalitativa resultat till överkomliga priser.

Vi är med under hela resan

Vi förstår att du kanske har frågor eller funderingar när det gäller att bygga platsbyggda möbler. Därför är vårt team alltid tillgängligt för att svara på dina frågor och ge råd om design och materialval. Vi arbetar tillsammans med dig genom hela processen, från idé till färdig möbel, för att se till att du är nöjd med resultatet.

Vi tar hänsyn till kundens krav

Vi förstår att varje person har olika smaker och stilar, vilket är därför vi anpassar vårt arbete efter dina preferenser. Vi arbetar med olika material, inklusive trä, sten, glas och metall, för att skapa en unik och personlig möbel som passar dina behov.

Endast material av högsta kvalitet

Vi på Matteus Bygg tror på kvalitet och hållbarhet i allt vi gör. Vi använder oss av högkvalitativa material och verktyg för att säkerställa att våra platsbyggda möbler är robusta och hållbara, vilket ger dig en möbel som du kan njuta av i många år framöver.

Skicka offertförfrågan för köksmontering

Vill du göra om köket helt? Fyll i formuläret utförligt och berätta för oss om vad dina tankar är och hur vi kan hjälpa dig. Vi återkommer med en offert och information på det du söker så fort vi kan. Vill du ringa oss istället går det också bra. Varmt välkommen!

Skicka offertförfrågan